Nova izdanja

Sportski koktel

Šestocifren broj čitalaca „Politike Ekspres” je iz nedelje u nedelju, na jednoj od četiri sportske strane ovog lista... (detaljnije)
cena:
704.00 din.

Izvod iz knjige venčanih

On je nesigurni muškarac u četrdesetim. I neumorni razvratnik u pokušaju. Ona je depresivna žena... (detaljnije)
cena:
748.00 din.

Cirkus korona : dnevnik bolesti ili hod po ivici smrti

Ovo je istinito svedočanstvo književnika Predraga Todorovića (62), Beograđanina koji živi u Valjevu, i koji je u martu oboleo od virusa korona i doslovce bio na ivici smrti... (detaljnije)
cena:
704.00 din.

Tvorci "kreativnog" haosa : prilog borbi protiv "Novog svetskog poretka"

U ovoj knjizi, između ostalog, saznaćeš: • da kada veruješ - stradaš, da kada ne veruješ - stradaš; ... (detaljnije)
cena:
1056.00 din.

Tridesete : ništa nije kao što smo sanjali

Žuana je konzervativna žena koja sve drži pod kontrolom, razočarana u sopstveni brak; Marija pokušava da stane na noge nakon što je ostavljena neposredno pre venčanja... (detaljnije)
cena:
552.00 din.

Sarita buntovnica : želi da postane astronaut

Sarita je veoma radoznala i odlučna devojčica koja voli da otkriva nove stvari. Ona jednostavno ne voli da joj se govori šta devojčice mogu a šta ne. ... (detaljnije)
cena:
500.00 din.

Strategije restrukturiranja preduzeća u krizi

Knjiga ,,Strategije restrukturiranja preduzeća u krizi" nastala je kao rezultat višegodišnjeg rada, stvaralačkog napora i istraživanja sveta savremenih procesa restruktuiranja preduzeća u svetu i kod nas... (detaljnije)
cena:
3520.00 din.

Vodič kroz Smak sveta

„VODIČ KROZ SMAK SVETA” je uznemirujući tekst o ljudskoj nespremnosti da obuzda svoju prirodu – čak i po cenu samouništenja... (detaljnije)
cena:
968.00 din.

Krstovdan : posvete i uznesenja

Ovaj pesnički album srpske književnosti liči na dragocenu zbirku poštanskih markica na pismima za večnost, sa pečatom izuzetnog pesnika Krstivoja Ilića.... (detaljnije)
cena:
396.00 din.

Zmijski zagrljaj

Pred čitaocima, za nepunih deset godina, tri su knjige proze Nenada Necića – romansijerski uobličene, delimično podređene kontroverznim pojavama, ovde i u svetu... (detaljnije)
cena:
792.00 din.