Tridesete : ništa nije kao što smo sanjali


ISBN:
978-86-531-0693-5
pismo:
latinica
strana:
150
format:
A5
godina izdanja: 2021.
teaser-text:

Žuana je konzervativna žena koja sve drži pod kontrolom, razočarana u sopstveni brak; Marija pokušava da stane na noge nakon što je ostavljena neposredno pre venčanja; Filipe krije slomljeno srce u neuspešnim vezama. Da li je ovo najbolji mogući scenario u tridesetim godinama?

povez:
broš

Žuana je konzervativna žena koja sve drži pod kontrolom, razočarana u sopstveni brak; Marija pokušava da stane na noge nakon što je ostavljena neposredno pre venčanja; Filipe krije slomljeno srce u neuspešnim vezama. Da li je ovo najbolji mogući scenario u tridesetim godinama? To će ova tri prijatelja, koja se znaju još od fakulteta, saznati na zabavi koja će početi naizgled opušteno, ali će kasnije biti preplavljena svađama, lažima i alkoholom. Suočeni sa sopstvenim životnim putevima i stilovima života otkriće da ništa nije onako kako su sanjali da će biti. „Tridesete“ je knjiga koja govori o kraju doba nevinosti na zabavan, pametan i realističan način.
„Mogu garantovati da je ova knjiga poput filma. Izuzetno je slikovita, a u toku čitanja steći ćete utisak da možete razgovarati sa likovima, kao da ih znate ceo život.“

Mario Avgusto, portugalski novinar

List Price: 690.00 din.
Price: 552.00 din.